Managed Internet

Veilig en betrouwbaar online

De meeste bedrijven en organisaties kunnen tegenwoordig niet meer functioneren zonder internet. Internet is vrijwel overal leverbaar, maar wat steeds belangrijker wordt is de beveiliging en de betrouwbaarheid. Ook komen er steeds meer toepassingen zoals het Internet of Things, waarbij de enige grens voor de mogelijkheden onze eigen fantasie is.

Nedcall biedt toegang tot het internet via traditioneel koper (zogenaamde DSL-verbindingen) en via glasvezel.
Daarnaast leveren wij verbindingen op basis van 4G internet en staalverbindingen.
Welke verbinding ook het beste bij u past, Managed Internet van Nedcall is veilig en betrouwbaar!

Met het centraal managementsysteem worden de verbindingen door Nedcall actief gemonitord. De beschikbaarheid en performance van de
internetverbinding wordt in de gaten gehouden en updates van de routers kunnen op afstand worden uitgevoerd.
Ook kunnen wij vanuit dit systeem de instellingen van de router wijzigen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Een IP-VPN is een veilig en besloten bedrijfsnetwerk waarmee meerdere vestigingen en datacenters op een snelle, veilige en betrouwbare manier kunnen worden gekoppeld.
Hiermee gedragen de netwerken van de verschillende locaties zich als één privénetwerk. Nedcall beidt de IP-VPN diensten aan tot bandbreedtes tot 10Gbp/s.

Internet-of-Things

Het Internet of Things (IoT) is een ontwikkeling waarin slimme verbindingen worden mogelijk gemaakt tussen sensoren, apparaten en mensen. Hiermee geven sensoren informatie door van allerlei apparaten aan externe applicaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan rittenregistratie van vrachtwagens en het automatisch doorgeven van de meterstanden.

Nedcall verbindingen

Welke verbinding het beste bij u past is grotendeels afhankelijk van de benodigde bandbreedte en de mogelijkheden van de locatie. Nedcall levert zakelijke verbindingen met hoge maximaal gegarandeerde beschikbaarheid met een optimale ondersteuning door onze helpdesk.

Internet waarbij u gebruik maakt van het bestaande kopernetwerk die op vrijwel elke locatie beschikbaar is. Hierdoor kan zonder hoge kosten en op korte termijn internet geleverd worden.

Afhankelijk van de locatie kan worden gekozen voor ADSL of de opvolger VDSL met bandbreedtes tot 200Mbp/s. De verbindingen worden door Nedcall geleverd met vaste IP-adressen met een professionele router/firewall die door Nedcall actief beheerd kan worden.

Door de aanleg van duizenden kilometers glasvezel kunnen wij steeds vaker supersnel internet leveren via deze infrastructuur. Naast de bijna onbeperkte bandbreedte kan de betrouwbaarheid op een zeer hoog niveau worden gegarandeerd. De glasvezel kan worden “opgedeeld” in meerdere verbindingen zodat internet eenvoudig gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld telefonie en VPN.

Met 4G kan Nedcall snel en overal internet leveren via het betrouwbare netwerk van KPN. Niet alleen voor onderweg, maar ook als backup voor de vaste internetverbinding.

Nedcall biedt de mogelijkheid om verbindingen met een hoge capaciteit te leveren via een landelijk dekkend radionetwerk. De verbinding komt tot stand via een straalverbinding naar een zendmast en is qua stabiliteit en snelheid vergelijkbaar met een glasvezelverbinding. Radio Access is een goed alternatief als de kosten voor het aanleggen van glasvezel te hoog is of een te lange doorlooptijd heeft.

Met een gesloten Virtual Private Netwerk (VPN) van Nedcall kunt u eenvoudig en veilig alle vestigingen binnen uw organisatie aan elkaar koppelen met een optimale beveiliging. Uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie via een normale breedband verbinding toegang krijgen tot uw zakelijke netwerk en op een veilige manier gegevens uitwisselen.

Tarieven Managed Internet

Fiber-Optic-Cables
Type InternetMaandelijkse kosten
DSL Access van 20 tot 100Mbps € 40,00 – € 50,00
Fiber Access (SoHo) van 50 tot 500Mbps € 45,00 – € 75,00
Fiber Access (Business) van 20 tot 1000Mbps Vanaf € 250,00
4G internet van 2 tot 225Mbps Vanaf € 15,00
Radio Access van 2 tot 800Mbps Maatwerk
Ad-onsMaandelijkse kosten
M2M communicatie Vanaf € 2,50
Alarm over IP € 10,00
Pinnen over IP € 10,00

Ik wil meer informatie

HeerMevrouwIk wil graag meer informatie over:

© 2019 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me