Managed WiFi

Een draadloos netwerk als een abonnement

De toenemende mobiliteit van mensen zorgt voor complexe eisen aan draadloze internetverbindingen. Op het werk, in hotels, op vliegvelden maar ook op scholen verwachten internetgebruikers namelijk dat ze overal een snelle en betrouwbare verbinding kunnen gebruiken. Daarnaast willen zij zich ook vrij kunnen bewegen zonder dat de verbinding hapert of wordt verbroken, bijvoorbeeld als ze een mobiele handscanner gebruiken of video’s en muziek streamen. Natuurlijk moet de verbinding ook veilig zijn. Deze toenemende complexiteit in draadloze netwerken kan worden gecontroleerd en beheerd met behulp van Managed WiFi van Nedcall.

Het unieke Managed WiFi is een flexibel draadloos netwerk die u als dienst afneemt, inclusief hardware en beheer. U betaalt per access point een vast bedrag per maand en wij zorgen voor het proactief beheer en monitoring.

Geen zorgen over beheer en extra kosten, u heeft immers een abonnement op WiFi dekking.

Beveiligd_WiFi

Managed WiFi is kiezen voor gemak en schaalbaarheid. Vanaf een enkel access point kunt u doorgroeien naar een omgeving met 1.000 units, verspreid over meerdere locaties. Medewerkers stellen eenmalig hun gegevens in en kunnen dan zonder problemen binnen de verschillende vestigingen gebruik maken van het WiFi-netwerk, zonder het aanpassen van namen en wachtwoorden.

Elke dag wordt er binnen uw organisatie veel data verstuurd via laptops, tablets en mobiele telefoons. Deze apparaten zijn ook buiten uw deuren online geweest en brengen dus risico’s met zich mee.

U wilt zeker weten dat er geen vertrouwelijke informatie op straat komt en dat uw bedrijfssoftware niet beschadigd wordt. Met Managed WiFi van Nedcall de beveiliging optimaal geregeld!

WiFi

Nedcall meet en monitort de beschikbaarheid en performance van het WiFi-netwerk. Via onze online beheertool kunnen wij op afstand de access point configureren en doormeten.

Naast het inregelen van de beveiliging kunnen wij ook het dataverkeer ‘regelen’. Bijvoorbeeld dat spraak en video voorrang krijgt op het download van bestanden.

Volledig Managed

De complexiteit van moderne draadloze netwerken vergt veel kennis en ervaring van de beheerders. Voor de meeste organisaties is het bijna
onmogelijk om deze kennis en ervaring zelf op te bouwen en in stand te houden. Met Managed WiFi nemen wij u al die zorgen in een compleet
concept uit handen.

De Access Points worden door ons managementsoftware continue bewaakt. Uitval wordt door ons direct gesignaleerd en vaak zal uitval van een enkel Access Point grotendeels worden opgevangen door de omliggende Access Points. Problemen worden binnen de afgesproken tijden door ons kosteloos opgelost.

Met de RF-map functie zijn wij in staat de radio frequenties (RF) te monitoren en te analyseren om hiermee de optimale locaties van de access points te bepalen. Deze map wordt ook gebruikt voor het analyseren van storingen.

Met de draadloze uplink is het mogelijk om access points onderling draadloos te verbinden waardoor het mogelijk is om snel en eenvoudig een uitbreiding te realiseren zelfs waar geen bekabeling aanwezig is.

Met de uitgebreide mogelijkheden voor het inrichten van een gasten netwerk kunnen wij onder andere bepalen hoeveel bandbreedte beschikbaar is voor gasten. Ook kan worden ingesteld hoe lang een device gebruik kan maken van het netwerk en de maximale hoeveelheid data dat gebruikt mag worden. Ook kan een systeem worden opgezet voor vouchers, inclusief facturatie.

Per locatie kunnen we meerdere WiFi-groepen aanmaken met volledig gescheiden netwerken. Aan de ander kant kunnen wij juist meerdere locaties koppelen tot één netwerk waarbij alle access point zich melden met gelijke SSID’s.

Voor het ontwerp en een goede meting essentieel. Onze specialisten beschikken over de juiste tools voor het bepalen van het aantal access points, de locaties ervan en welke omgevingsinvloeden het netwerk kunnen verstoren. Niet alleen binnen, maar ook buiten als dat gewenst is. Alleen op deze manier kunnen wij de optimale performance van het netwerk garanderen en onderhouden.

Tarieven Managed WiFi

Managed Wifi

 • Online beheertool
 • Gescheiden netwerk voor gasten
 • Power over Ethernet (PoE) ondersteuning
 • Maximale 2.4 GHz snelheid: 400 Mbps
 • Maximale 5 GHz snelheid: 867 Mbps
 • VLAN-ondersteuning
 • Quality of service (QoS) ondersteuning
 • Bandbreedte management
 • Invisible
€ 15,00/ maand, per access point

Managed Wifi Pro

 • Online beheertool
 • Gescheiden netwerk voor gasten
 • Power over Ethernet (PoE) ondersteuning
 • Maximale 2.4 GHz snelheid: 800 Mbps
 • Maximale 5 GHz snelheid: 1733 Mbps
 • VLAN-ondersteuning
 • Quality of service (QoS) ondersteuning
 • Bandbreedte management
 • Ondersteuning Voice over WLAN
€ 20,00 / maand, per access point
EenmaligKosten
Eenmalige kosten access points € 0,00
Bekabelingswerkzaamheden Op nacalculatie
Outdoor access point (eenmalige meerprijs) € 150,00
Site survey tot 5 access points € 450,00
Site survey tot 10 access points € 650,00
Site survey tot 20 access points € 950,00

Ik wil meer informatie

HeerMevrouwIk wil graag meer informatie over:

© 2019 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me