Mobiele Telefonie

Optimale flexibiliteit en controle over de kosten

Mobiel overal en altijd bereikbaar zijn was tot kort de trend, maar om een ideale mix te verkrijgen tussen zakelijk en privé is wenselijk om zelf
te kunnen bepalen wanneer u bereikbaar wilt zijn en voor wie. Met de mobiele abonnementen van Nedcall bent u zelf de regisseur van uw bereikbaarheid, zowel zakelijk als privé. Wij maken gebruik van het meest betrouwbare netwerk van Nederland met onze eigen flexibele abonnementen. Unieke extra functies zoals meerdere nummers op één sim, want u wilt toch niet een zakelijke én een privé telefoon op zak hebben? Uw mobiele telefoon koppelen aan uw bedrijfstelefonie is met onze mobiele abonnementen eenvoudig te realiseren.

Mobiele abonnementen alleen af te sluiten voor 1 of 2 jaar? Bij Nedcall gaat u een raamovereenkomst aan voor uw organisatie waarbij wij per abonnement de looptijd kunnen bepalen. Hierdoor is het eenvoudig mogelijk om binnen de looptijd een abonnement op te zeggen of een nieuwe af te sluiten voor een kortere periode. Handig voor tijdelijke werknemers of als iemand uit dienst gaat.

Online eenvoudig per abonnement -real time- het verbruik zichtbaar maken. Voorkom buiten bundelkosten bij een uitschieter door met terugwerkende kracht vanaf de eerste van de maand de bundel voor dat nummer te wijzigen.

Roaming per gebied blokkeren of juist vrijgeven?
Dat kunt u nu voortaan zelf!

Met Mobile Device Management beheert en beveiligt u eenvoudig alle devices binnen uw organisatie. Bescherm alle gevoelige bedrijfsinformatie zonder dat uw medewerkers de vrijheid verliezen overal en altijd relevante informatie in kunnen zien, bewerken en delen.

Uw vaste zakelijke nummer koppelen aan uw simkaart met alle functies van een vaste telefoon. Maar dat kan ook met uw privénummer met een eigen bereikbaarheidsprofiel, voicemail en kostenspecificatie. Bepaal eenvoudig zelf
met welk nummer u uitbelt: mobiel, vast of privé.

Mobiele telefonie abonnementen

Mobiel_Vrij

Mobiel Vrij

Mobiel Vrij is een zakelijk mobiel abonnement, wat volledig voor u op maat gemaakt wordt.
Aanvullende modules en diensten, adviseren we per medewerker. Zo betaalt u alleen voor wat u écht gebruikt.

Lees meer

Mobiel_Bundel

Mobiel Bundel

Met Mobiel Bundel worden bundeltegoeden binnen de groep automatisch onderling verrekend. Pas als alle groepsbundels op zijn, betaalt u het tarief dat geldt voor buiten de bundel.

Lees meer

Mobiel_Onbeperkt

Mobiel Onbeperkt

Met Mobiel Onbeperkt belt én sms’t u onbeperkt binnen de EU.
De databundels kunt u laten bundelen binnen een groep waardoor tegoeden onderling verrekend worden.

Lees meer

Vast_Nummer

Vast Nummer

Met Vast Nummer ontvangt u de oproepen naar uw vaste nummer direct op uw mobiele telefoon: volledig automatisch en zonder doorschakelen.

Lees meer

Vast_Mobiel

Vast-Mobiel

De bedrijfstelefooncentrale volledig geïntegreerd. Gebruik uw mobiele telefoon alsof het een bureautelefoon is. Bepaal zelf voor wie u op welk nummer bereikbaar bent en wanneer.

Lees meer

simicon

Data Only

Heeft u geen telefonie nodig, maar alleen snel internettoegang voor uw tablet of dongle?
Of als backup voor internetverbinding op kantoor? Kies dan voor een Data Only abonnement.

Lees meer

Spraak abonnementen

Voor elke medewerker een passende mobiele oplossing. Onbeperkt bellen in binnen EU tegen een vast maandbedrag? Dan is Mobiel Onbeperkt het abonnement voor u. Wilt u onderling tegoeden van medewerkers delen? Dat kan met Mobiel Bundel. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de zakelijke telefonieoplossing.

Met de optie Vast Nummer op uw mobiel hoeft u nooit meer een gesprek mis te lopen. Oproepen naar uw vaste nummer ontvangt u namelijk gewoon op uw mobiele telefoon. Het ontvangen van oproepen naar uw vaste nummer op uw mobiele telefoon gebeurt volledig automatisch en zonder doorschakelen.

De volgende stap is een volledige integratie met uw bedrijfstelefooncentrale met Vast-Mobiel. Alle faciliteiten voor vaste telefonie zijn hiermee ook beschikbaar voor uw mobiele telefoon. U kunt de routering van inkomende gesprekken op een aantal variabelen afstemmen, zoals onder meer het tijdstip van het telefoontje of de locatie van de beller. Wilt u uw privé 06-nummer ook op uw sim-kaart laten binnenkomen? Geen probleem, want wij kunnen meerdere nummers voor inkomend én uitgaand verkeer routeren zoals ú het wilt!

Data abonnementen

Voor bijvoorbeeld de laptop of tablet kunt u kiezen uit verschillenden databundels. De databundels worden automatisch gebundeld in een groep waardoor tegoeden onderling verrekend worden. Is de bundel van medewerker A op, maar heeft medewerker B nog tegoed? Dan gebruikt A data uit de bundel van B.

U betaalt pas buiten de bundel als alle individuele bundels in de groep op zijn. Het datategoed is drie maanden houdbaar.

Wanneer apparaten onderling informatie uitwisselen, spreken we van Machine 2 Machine- (M2M) communicatie. Net als in een smartphone of tablet plaatst u een simkaart in deze apparaten. Daarmee staan ze via het internet met elkaar in verbinding.

De simkaart plaatst u bijvoorbeeld in de vrachtwagens van uw wagenpark om ze daarmee op afstand te volgen. Ook kunnen printers, pinapparaten en beveiligingssystemen worden verbonden met een simkaart. Daarmee maakt u de dienstverlening een stuk efficiënter en creëert u nieuwe kansen.

E-View

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk tegemoet te komen in de kostenbeheersing, zodat u gedurende de maand direct, makkelijk en overzichtelijk actie kunt ondernemen om kosten te beheersen voordat u aan het einde van de maand de factuur ontvangt.

De perfecte tool hiervoor is E-view. Niet alleen analyses van uw totaalfactuur of per aansluiting, maar ook per uur, dag, week of maand. 24/7 de mogelijkheid om facturen in te zien en rapportages op te vragen. Altijd inzicht in uw actuele verbruik op verschillende niveaus. U kunt zelf extra gebruikersaccounts met verschillende rechten aanmaken en beheren.

Naast de zelfservice wordt uw verbruik door Nedcall actief gemonitord. Op het moment dat u extra verbruikskosten heeft gemaakt door bijvoorbeeld meer data te verbruiken dan de bundels toestaan, kan Nedcall de bundels met terugwerkende kracht aanpassen vanaf de eerste dag van de maand! Deze unieke service wordt door Nedcall kosteloos uitgevoerd.

De voordelen van E-view:

 • Uw facturen overzichtelijk terugzien;
 • De kosten per aansluiting bekijken;
 • Zelf gesprekslabels aanmaken;
 • Per categorie (naar vast, naar mobiel, servicenummer enz.) de kosten inzien;
 • Zelf kostenplaatsen aanmaken en hier rapportages van genereren;
 • Zelf gebruikersgegevens wijzigen en toevoegen;
 • Zakelijke- en privékosten zelf definiëren en rapportages hiervan genereren;
 • Actieve monitoring door Nedcall.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management beheert u alle mobiele devices, zelfs op afstand. Door middel van de online beheerportal kunnen toestellen op afstand worden vergrendeld en gewist. Het maakt niet uit of het device op Android, iOS of Windows draait. Ook kunnen applicaties worden beheerd en is het mogelijk om beveiligingseisen te stellen aan het toestel. Device Management werkt in de cloud. U hoeft niet te investeren in hard- en software en u heeft geen kosten voor support en onderhoud.

Device Management is geschikt voor zowel zakelijk mobiele devices als privé-devices. Het privégebruik en zakelijk gebruik wordt namelijk volledig gescheiden. Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun privégebruik gecontroleerd wordt door de werkgever. Tegelijkertijd houdt u als werkgever de controle over uw zakelijke apps en data en waarborgt u de veiligheid.

Het systeem is geschikt voor vrijwel elk type device- en besturingssysteem. Waar u ook bent: u logt altijd makkelijk in op uw online Management beheerportal in de cloud. Omdat Device Management cloud-gebaseerd is, vragen wij geen investering in hard- en software en hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten voor support en onderhoud van het systeem. Zo blijven uw beheerskosten laag en is uw terugverdientijd kort.

Logt u in op uw beheerportal, dan beschikt u over de volgende vier functies:

 • Applicatiebeheer: Beheer de apps op alle devices, bijvoorbeeld om ze af te keuren of juist verplicht te stellen;
 • Contentbeheer: Beheer hiermee content op de devices. Stuur bijvoorbeeld belangrijke documenten naar gebruikersgroepen. Versleuteld, dus geheel veilig;
 • Devicebeheer: Beheer uw toestellen: rol snel en eenvoudig toestellen uit, maak back-ups, activeer toestellen, etcetera;
 • Secuirity:Alles wat nodig is voor optimale veiligheid van telefoon & gegevens. Is een device bijvoorbeeld gestolen? Vergrendel en wis het gemakkelijk.

Ik wil meer informatie

HeerMevrouwIk wil graag meer informatie over:

© 2019 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me