Over Nedcall

Nedcall levert als ICT-specialist effectieve oplossingen voor uw vraagstuk op gebied van Telecom en ICT. Wij beseffen als geen ander dat betrouwbare ICT- technologie een belangrijke pijler is van het succes van uw organisatie.

De continuïteit van uw organisatie staat hierbij centraal en daar zorgen wij voor. Met actuele kennis van ICT, inzicht in de specifieke uitdagingen in uw branche en oplossingen die blijvend werken. Van telefonie tot cloudtechnologie, van netwerkarchitectuur tot online werkplek, van applicatie tot support. Voor kleine en middelgrote organisaties in de bijna alle sectoren.

Missie en visie

U helpen met de continuïteit van uw organisatie, door de juiste automatiseringsoplossing te bieden. Dat is onze missie. Uw onderneming of instelling, ongeacht in welke sector u actief bent, ondervindt dagelijks dat continuïteit wel één van de belangrijkste factoren is voor succes. De voortgang van uw bedrijfsprocessen zijn hierin bepalend. Professionele automatisering vervult hierin een cruciale rol. Wij van Nedcall beseffen dat als geen ander. Als wij u kunnen helpen succesvol te zijn door uw telecommunicatievraag te kennen en te beantwoorden, dan hebben wij ons doel bereikt. Daar is het ons om te doen. Daar helpen wij u graag mee.

Om onze belofte te kunnen realiseren leveren wij klantgerichte oplossingen die voldoen aan de hoge verwachtingen en eisen die vandaag de dag gesteld worden aan telecommunicatie en ICT. Bereikbaarheid en beschikbaarheid van applicaties en data staan hierin centraal. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel en de mogelijkheden zijn legio. Onze adviseurs en specialisten zijn getraind om de juiste oplossing voor uw organisatie te leveren. Met nieuwe en bewezen
technologie, inzicht in uw markt en kennis van moderne bedrijfsprocessen. Daar ligt onze toegevoegde waarde. Ook met onze service staan wij garant voor uw continuïteit. Want betrouwbaarheid staat bij ons persoonlijk hoog in het vaandel.

Authoriteit Consument & Markt

Nedcall is bij de Autoriteit Consument & Markt geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten en netwerken onder de nummers 943780 en 943781.

© 2019 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me