Telefonie Online

Overal en altijd bereikbaar met de nieuwste telefoonfuncties

Geen investeringen in hard- en software, maar een vaste vergoeding per werkplek waarbij u alleen betaald voor het daadwerkelijke gebruik.

Met Telefonie Online beschikt u over de nieuwste en meest geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld keuzemenu’s, wachtrijen en
routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting.  U bent voortaan zelf de regisseur van de bereikbaarheid van uw organisatie.

Vanaf elke locatie kunt u gebruik maken van uw bedrijfstelefonie. U beschikt altijd over de meest geavanceerde telefoniefuncties die worden aangestuurd vanuit optimaal beveiligde datacenters. U bepaalt zelf welke functies u wenst af te nemen en deze kunnen snel worden aangepast om altijd aan de communicatie-behoeften van uw organisatie te voldoen.

U krijgt de beschikking over vrijwel onbeperkte mogelijkheden met een ruime keuze aan telefoons;
vast, draadloos, mobiel of als applicatie op de pc.
Het maakt niet uit waar de telefoons zich bevinden;
op kantoor, thuis of aan de andere kant van de wereld!

Van koppelen met externe (CRM)applicaties tot een professioneel Contact Center is eenvoudig te realiseren.

Met onze vast-mobiel integratie behoren eenvoudige doorschakelingen tot het verleden. Mobiele en vaste telefonie integreren volledig waardoor ongekende mogelijkheden ontstaan. U belt met uw mobiele telefoon uit met uw vaste nummer en u bent hiermee ook onderweg bereikbaar. U bepaald zelf hoe, waar en wanneer u bereikbaar wilt zijn.

Alle functies beheert u eenvoudig in onze online webtool; werkplekken aanpassen, medewerkers aan een belgroep toevoegen, een keuzemenu instellen, een nummer doorschakelen? Regel het zelf door eenvoudig door via een pc of tablet in te loggen op de webtool.

Ook kunnen gebruikers zelf via hun smartphone snel en eenvoudig hun bereikbaarheid instellen.

Het Telefonie Online pakket

Telefooncentrale

Telefooncentrale

Uw eigen telefooncentrale in de cloud waar u geen omkijken naar heeft.
Altijd beschikbaar en up-to-date.

Lees meer

Telefoonnummers

Telefoonnummers

 Wij zorgen dat uw huidige nummers worden overgenomen en leveren nationale, internationale en service nummers.

Lees meer

VoIP_Telefoon

VoIP telefoons

Maak de keuze uit onze VoIP telefoons, vast of draadloos maar ook als een applicatie op uw pc of smartphone.

Lees meer

Mobiele_Telefoon

Mobiele telefoons

Mobiele telefoons kunnen naadloos worden geïntegreerd in Telefonie Online met dezelfde functionaliteiten als de VoIP telefoons.

Lees meer

Belplan

Belplan

Met de online webtool bent u zelf de regisseur van uw bereikbaarheid en van uw medewerkers.

Lees meer

Rapportages

Rapportages

Bekijk online de gespreksdetails en analyseer de statistieken over de bereikbaarheid van uw organisatie.

Lees meer

Telefooncentrale

Telefonie Online van Nedcall is een telefooncentrale in de cloud waarmee vaste en mobiele telefonie worden geïntegreerd. Uw krijgt een eigen telefooncentrale die u zelf via de webbased tool kunt beheren. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor het aantal medewerkers dat u wilt aansluiten op het systeem. Ook kunt u kiezen voor een model waarbij per gesprekskanaal wordt afgerekend (vergelijkbaar met traditionele ISDN-netlijnen). Hierbij kunt u zonder extra kosten een onbeperkt aantal telefoons op aansluiten.

De telefooncentrale is beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld keuzemenu’s, wachtrijen en routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting. Daarnaast zijn vele geavanceerde functies te activeren zoal gespreksopname, koppeling met externe systemen zoals Microsoft Office 365 en CRM-systemen.

De telefooncentrale is een onderdeel van het Telefonie Online platform en is verdeeld over meerdere datacenters in Nederland. Optimaal beveiligd en zeer betrouwbaar. Vanuit het platform zijn meervoudig uitgevoerde koppelingen met het openbare telefonienetwerk zodat geen enkel gesprek gemist wordt.

Telefoonnummers

Bepaal zelf welke uitstraling u kiest voor uw organisatie. Wij kunnen telefoonnummers leveren voor elke regio in Nederland. Bent u actief in heel Nederland, dan zijn landelijke telefoonnummers meer geschikt. Dit zijn regio onafhankelijke telefoonnummers uit de 085- en 088-reeks. Doet u zaken in het buitenland? Kies dan voor een telefoonnummer van het land van uw relaties.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw huidige telefoonnummers ook bereikbaar blijven.

Regionale nummers (010-020)

Voor iedere regio in Nederland kunnen wij telefoonnummers leveren. Daarnaast kunnen wij bestaande regionale nummers verhuizen naar ons platform.

Internationale nummers (001- 0044)

Met een internationaal nummer bent u voor uw buitenlandse relaties bereikbaar tegen lokaal tarief. Op uw telefoon ziet u vanaf welk land wordt gebeld zodat u in de juiste taal kunt opnemen.

Landelijke nummers (085-088)

085- en 088-nummers zijn niet verbonden aan een specifieke regio. Dit is vooral handig voor organisaties met meerdere vestigingen of waarvan de doelgroep landelijk verspreid is.

Servicenummers (0800-0900)

0800- en 0900- nummers zijn bedoeld voor het bieden van service naar klanten. Met 0800 bellen klanten het servicenummer gratis en met 0900 worden de kosten verlegd naar de beller.

VoIP telefoons

Voor de aansluiting van VoIP telefoons gebruiken wij de internationale standaard SIP en bieden extra functionaliteit zoals autoprovisioning.

De door ons geleverde IP-telefoons worden voor levering gescand en toegevoegd in onze provisioningserver. Bij het opstarten (waar ook ter wereld) zal de telefoon altijd eerst contact zoeken met de provisioningserver waarbij het unieke MAC-adres en serienummer wordt gecontroleerd (beveiliging). Daarna wordt de laatste firmware en de specifieke instellingen van de gebruiker van de telefoon geladen.

Op deze wijze kunnen wij altijd de juiste instellingen garanderen met de optimale beveiliging tegen ongeoorloofd gebruik.

Voor ambulante medewerkers die optimaal bereikbaar willen zijn is een draadloze telefoon ideaal. De draadloze telefoons worden aangemeld op één of meerdere IP-DECT basisstations die rechtstreeks worden aangesloten op het LAN.

U kunt ervoor kiezen om met een softphone te bellen via de pc of Mac via een headset. Deze softphone kan ook worden gebruikt als ondersteuning voor een deskphone voor bijvoorbeeld een online telefoonboek, videobellen, chatten en een overzicht van de status van uw collega’s.

Mobiele telefoons

Met onze vast-mobiel-integratie zijn alle functies van de telefooncentrale ook beschikbaar voor mobiele telefonie, onafhankelijk van het merk/type mobiele telefoon. Zo kunt u bijvoorbeeld collega’s mobiel bellen met behulp van de interne verkorte kiescodes. U heeft de keuze om uw mobiele telefoon gelijktijdig te laten rinkelen met uw bureautelefoon en u kunt uw bereikbaarheid instellen op basis van tijdstip, afzender en locatie zodat er geen contactmoment meer verloren gaat.

Met de gratis app heeft u direct inzicht in de status van uw collega’s (vrij, in gesprek, niet storen) en heeft u toegang tot het centrale telefoonboek. Daarnaast kunt u chatten, bestanden delen en videobellen binnen dezelfde app.

Belplan

Vanuit iedere locatie kunt u met uw pc of tablet inloggen in de webportal van uw telefooncentrale. Afhankelijk van de ingestelde rechten kunt u eenvoudig instellen hoe u en uw collega’s te bereiken zijn. Voor ieder telefoonnummer kunt u op basis van tijd, locatie en het gebelde nummer een belplan instellen. Het aantal belplannen is onbeperkt, dus u kunt afzonderlijke belplannen maken voor na werktijden, feestdagen en voor onvoorziene omstandigheden. Op basis van tijd wordt automatisch de verschillende belplannen geactiveerd, maar u kunt ook adhoc snel een ander belplan activeren via uw telefoon.

Uw medewerkers kunnen zelf hun persoonlijke bereikbaarheid instellen via de app op hun smartphone. Dit kan een doorschakeling zijn naar een andere collega, voicemail, of niet storen.

Rapportages

Bekijk en analyseer de gespreksdetails online zodat u uw bereikbaarheid kunt meten per afdeling, medewerker of de gehele organisatie. In overzichtelijke diagrammen worden de statistieken weergegeven en kunt u filteren op de gegevens die u wilt zien.

Met de webportal heeft u inzicht in de bestemmingen en de kosten per telefoongesprek en kunt u bijvoorbeeld het dataverbruik van de mobiele telefoons in het binnen en buitenland inzien, blokkeren of juist vrijgeven.

Ik wil meer informatie

HeerMevrouwIk wil graag meer informatie over:

© 2019 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me