Werkplek Online

Overal en altijd zorgeloos en veilig werken

De Werkplek Online van Nedcall is een Windows desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is. Via onze webportal logt u in en u heeft direct toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en applicaties. De Werkplek Online is daarmee een volwaardige vervanger voor een lokale werkplek en de dure servers en licenties.

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand kunt u op iedere willekeurige plek toegang hebben tot hun complete werkplek via een pc, laptop, tablet of ander mobiel apparaat.

De Werkplek Online is ideaal als u niet wilt investeren maar wel willt profiteren van de laatste technieken.

Uw werkplek draait op de servers bij EvoSwitch in Haarlem, hét groene datacenter van Nederland. Het is een hypermodern, ISO-gecertifieerd, duurzaam en zeer veilig datacenter waarbij continuïteit de hoogste prioriteit heeft. Hier worden continue back-up’s gemaakt op verschillende locaties om de betrouwbaarheid nog meer te verhogen.

Het is mogelijk om uw bedrijfs- en branche specifieke applicaties te integreren in uw Werkplek Online. Hiervoor wordt een afzonderlijke virtuele server voor ingericht.

Deze applicaties zijn hardware matig redundant uitgevoerd en hoeven niet op elke desktop geïnstalleerd te worden.   Ze kunnen gewoon via uw Werkplek Online te benaderen.

Nieuwe gebruikers zijn eenvoudig toe te voegen en kunnen binnen enkele minuten inloggen op hun nieuwe werkplek.

U betaalt een vast bedrag per gebruiker, afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Het is heel eenvoudig om gebruikers toe te voegen of te verwijderden. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijke medewerkers, projecten of stagiairs.

U heeft altijd de beschikking over de laatste versies en updates worden automatisch en kosteloos voor u uitgevoerd.

De Werkplek Online kan worden ingericht met Citrix software. Dit is met name belangrijk als gewerkt wordt met grafische software en video’s. Omdat Citrix efficiënter omgaat met de beschikbare bandbreedte kan dit prima worden ingezet op mobiele apparaten zoals tablets met een 3G of 4G verbinding.

Met Citrix wordt gebruik gemaakt van universele drivers voor bijvoorbeeld printers. Dat is een voordeel voor bijvoorbeeld Mac-gebruikers.

Voor en nadelen

Met de Werkplek Online heeft u een centrale omgeving waarmee wij een optimale beschikbaarheid van uw applicaties en informatie garanderen. Flexibiliteit, snelheid, continuïteit en kostenbesparingen, dus alleen maar voordelen?

Bepaal zelf wat voor u belangrijk is.

Voordelen

U heeft wereldwijd altijd toegang tot uw werkplek, het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. Eenvoudig en veilig inloggen en u kunt aan de slag.

Met de Citrix software en app kunt u vanaf ieder apparaat inloggen op uw werkplek, ongeacht het besturingssysteem of het merk.

Geen aanschaf van een server, back-up en licenties. Maar ook geen kosten meer voor onderhoud, upgrades en stroomkosten van een server.

Voor al uw gegevens wordt continue een back-up gemaakt met standaard tot 14 dagen retentie. De antivirus- en antispam-software wordt actief beheerd.

De servers, opslag- en netwerkcomponenten staan redundant opgesteld in het zeer veilige, ISO-gecertificeerde datacenter en worden altijd up-to-date gehouden. U maakt altijd gebruik van de laatste versies van Microsoft Office en andere applicaties.

Het toevoegen en verwijderen van gebruikers kan snel een eenvoudig worden geregeld door onze helpdesk. Wij maken een template aan voor een ‘standaard’ medewerker zodat een nieuwe gebruiker snel kan worden geactiveerd.

Nadelen

Voor uw Werkplek Online heeft u een goedwerkende internetverbinding nodig. Zonder internet, geen toegang. Met Citrix techniek kan overigens al uitstekend gewerkt worden met een 3G of 4G-internetverbinding.

Binnen uw Werkplek Online kunt u niet zelf software installeren. De vraag is of dit wel een nadeel is omdat de werkplekken op deze wijze uniform worden gehouden en beter te beheren zijn. Het risico voor verstoring op andere applicaties wordt hierbij uitgesloten.

Er zijn vele aanbieders voor online werkplekken, bij Microsoft kunt u bijvoorbeeld een Office 365 Premium licentie afnemen en tegen veel lagere kosten. De belangrijkste afweging hierbij zijn de mogelijkheden, betrouwbaarheid van de componenten, beheer en support. U bepaalt zelf wat voor u belangrijk is, maar u zult zien dat de prijs/kwaliteit verhouding van de Werkplek Online zeer goed is.

Tarieven Werkplek Online

Wekplek Online

 • Windows werkplek via remote desktop (RDP);
 • 1TB opslagcapaciteit (OneDrive);
 • Exchange mailbox met 25GB opslag;
 • Microsoft Office ProPlus (Word, Excel, PowerPoint en Outlook);
 • Webbrowsers: Edge, Chrome en Firefox;
 • Adobe Acrobat Reader voor Pdf-bestanden;
 • Snipping Tool: knipprogramma voor screenshots;
 • SSL-beveiliging, Firewall en Antivirussoftware;
 • Dagelijkse back-up van bestanden;
 • Inclusief beheer en onderhoud;
 • Servicedesk kantoortijden, inclusief Service Level Agreement.
€ 35,00 / maand

Wekplek Online Citrix

 • Windows werkplek via XenApp en XenDesktop;
 • 1TB opslagcapaciteit (OneDrive);
 • Exchange mailbox met 25GB opslag;
 • Microsoft Office ProPlus (Word, Excel, PowerPoint en Outlook);
 • Webbrowsers: Edge, Chrome en Firefox;
 • Adobe Acrobat Reader voor Pdf-bestanden;
 • Snipping Tool: knipprogramma voor screenshots;
 • SSL-beveiliging, Firewall en Antivirussoftware;
 • Dagelijkse back-up van bestanden;
 • Inclusief beheer en onderhoud;
 • Servicedesk kantoortijden, inclusief Service Level Agreement.
€ 50,00 / maand
UitbreidingenPer maand
Uitbreiding centrale opslag per GB € 1,50
Microsoft Visio Standard € 10,00
Microsoft Visio Professional € 15,00
Microsoft Project Standard € 20,00
Microsoft Project Professional € 30,00
Beveiliging uitbreiden met Mobile Pass Token € 3,55
Beveiliging uitbreiden met Cisco VPN client € 4,95
OptiesPer maand
Bedrijfsspecifieke software op een Virtual Private Server (VPS) vanaf € 100,00
Servicedesk 24×7 bereikbaarheidsdienst (per organisatie) € 200,00

Ik wil meer informatie

HeerMevrouwIk wil graag meer informatie over:

© 2018 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me