Moderne Werkplek Online

Efficiënt en gemakkelijk samenwerken

De Moderne Werkplek van Nedcall, gebaseerd op Microsoft 365, is een standaard, direct te implementeren beheerde werkplek vanuit de cloud met optimale beveiliging van bestanden en apparatuur met de nieuwste functies van Windows 10 en Office 365.

Medewerkers zijn als consument gewend aan de serviceniveaus zoals die van grote online winkels. Voor hen is dit de nieuwe standaard waarmee ze ook die van u als werkgever beoordelen. Een werkplek waarmee ze op de eerste werkdag meteen aan de slag kunnen.

Het is achterhaald dat elke medewerker met dezelfde set aan hard- en software aan de slag kan. Een moderne werkplek past zich aan alle werkstijlen aan en is altijd up-to-date conform de laatste software en veiligheidsinstellingen.

Wat iemand op haar of zijn werkplek nodig heeft verschild per rol, leeftijd, kennisniveau, vaardigheden, dienstverband en werktijden. De ene neemt haar eigen tablet mee, de ander heeft een desktop met 2 schermen nodig. Waar de ene het prettig vindt om zelf de instellingen aan te passen, wil een andere niets liever dan een kant-en-klare laptop.

Door de groeiende complexiteit van dienstverlening en producten neemt ook de intensiteit van samenwerking toe. Een Moderne Werkplek ondersteunt én overbrugt die verschillen.

Met steeds meer apparaten, op steeds meer locaties die met steeds meer andere apparaten verbonden zijn is de beveiliging een stuk complexer geworden.

Het is noodzakelijk om op een andere manier te kijken naar beveiliging van de Moderne Werkplek. Die andere manier is beveiliging aan de bron: door de data die medewerkers op hun werkplek gebruiken goed te versleutelen. Dan maakt het niet meer uit of een medewerker op de eigen laptop per ongeluk een keer via een onveilige verbinding werkt.

Efficiënt beheer is noodzakelijk met al die verschillende werkbehoeftes. Dat kan door het aanmaken van groepen en door aan elke groep specifieke rechten toe te kennen.

Verschillende groepen voor  vaste werkplekken en voor collega’s die veel onderweg zijn. Een account voor een medewerker of voor een project is eenvoudig aangemaakt.

De Moderne Werkplek voorziet in een eenvoudige, overzichtelijke vorm van werkplekbeheer, waarbij u proactief in control bent over uw ICT-omgeving.

Eindelijk alles samen in één oplossing

De Moderne Werkplek zorgt ervoor dat u in een oogopslag alles ziet wat u nodig heeft en geeft u via

één inlog toegang tot alle applicaties waarmee u werkt.

Alle apparaten blijven up-to-date met de nieuwste versies van Windows, Word, Excel, PowerPoint en meer, waarbij u toegang houdt tot overige bedrijfsapplicaties.

Werk eenvoudig samen met collega’s, klanten en partners in documenten en via groepschats, onlinevergaderingen, bellen en web conferenties.

Voeg de apps en services toe die u gebruikt, werk efficiënt met e-mail, agenda, contactpersonen en dat allemaal vanuit één plek.

Bescherm bedrijfsgegevens en -systemen middels gebruikersauthenticatie en geautomatiseerde beleidsregels.

Apparaten ontvangen automatisch de nieuwste updates en zijn beveiligd tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en malware en verloren apparaten worden vergrendeld.

Houd complete controle over uw ICT-omgeving door proactief beheer en het centraal managen en automatiseren van controle- en beheertaken.

Ik wil meer informatie

HeerMevrouwIk wil graag meer informatie over:

© 2019 Nedcall BV. All rights reserved.

Click Me