Beveiliging

Beveiligingsmodules

De belangrijkste beveiligingsbehoefte kunnen worden samengevat in beveiligingsmodules zoals video, toegangscontrole en inbraakdetectie. Daarnaast worden toepassingen met Artificial Intelligence (AI) en Deep Learning technieken steeds belangrijker. Denk aan bijvoorbeeld het herkennen en volgen van voertuigen en het meten van bezoekersaantallen in winkelcentrums.

Nedcall biedt hoogwaardige beveiligingsoplossingen waarbij de verschillende technieken kunnen worden samengevoegd tot één intelligent systeem.

Videobeveiliging

Bij het ontwerpen van een video-beveiligingssysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt beveiligen,  wat wordt verwacht en wat is het doel van de camera’s? Gaat het om detecteren, herkennen of identificeren?

Toegangscontrole

Toegangscontrole-systemen spelen een belangrijke rol in gevoelige omgevingen. Ze laten alleen de juiste personen op een bepaald moment toe. Er zijn diverse configuraties mogelijk. Dit varieert van een eenvoudige kaartlezer tot vingerafdrukscanners en algoritmische gezichtsherkenningsterminals.

Inbraakdetectie

U wilt uw eigendommen beschermen en bewaken, maar tegelijkertijd moet de beveiliging van uw pand voldoen aan wettelijk verplichte normen en eisen.

Met onze VEB erkende beveiliging bent u verzekerd van een totale beveiligings-oplossing die voldoet aan alle eisen

Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met Mistbeveiliging, een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in mistbeveiliging. Mistbeveiliging.nl is al ruim tien jaar actief is in de beveiligingsbranche. Zij richten zich op de unieke situatie van de klant, want beveiliging is maatwerk. Elk te beveiligen object vraagt om een andere benadering. Zij leveren de meest geavanceerde mist-, inbraak- en camerabeveiliging systemen die momenteel op de markt zijn.

Wij bij Mistbeveiliging denken graag met u mee over passende beveiliging en een persoonlijk beveiligingsplan. Wij adviseren u van A-Z, van het bepalen van het beste beveiligingssysteem, de installatie, het monitoren tot het onderhoud van het beveiligingssysteem.

Samenwerking

De synergie tussen Nedcall en Mistbeveiliging zal ervoor zorgen dat er een beter overzicht kan worden bewaard over de systemen die bij onze gezamenlijke klanten draaien. Hierdoor kan er een betere support worden gegeven en dat is uiteindelijk voordeliger voor de klant.