Telefonie

Optimale flexibiliteit en controle over de kosten

De tijden van een telefooncentrale op locatie en mobiele telefoons met standaard abonnementen zijn voorbij. De behoefte voor flexibele en schaalbare communicatie-oplossingen groeit. Veel organisaties zijn al gewend dat vaste telefonie geïntegreerd wordt met mobiele telefonie, maar nu kunnen we ook telefonie integreren met uw (virtuele)werkplek. Niet alleen bellen, maar ook chatten en videobellen behoren tot de mogelijkheden!

Vaste telefonie

Met Telefonie Online beschikt u over de nieuwste en meest geavanceerde functies. Geen investeringen in hard- en software, maar een vaste vergoeding per werkplek.

U bent voortaan zelf de regisseur van de bereikbaarheid van uw organisatie.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie via het betrouwbare KPN-netwerk, volledig geïntegreerd met de vaste telefonie. Doorschakelingen zijn niet meer nodig, uw mobiele telefoon krijgt dezelfde functionaliteit als uw bureautelefoon.

Geen standaard abonnementen, maar maatwerk helemaal afgestemd op uw organisatie.

Microsoft Teams

Het platform van Microsoft Teams is niet alleen geschikt om te chatten, vergaderen en samen te werken, maar ook om te bellen! Met de licentie Phone System kan een koppeling worden gemaakt met het openbare telefonienetwerk zodat u met de bestaande telefoonnummers kunt bellen en gebeld worden met Microsoft Teams.