Vaste telefonie

Vaste telefonie

Geen investeringen in hard- en software, maar een vaste vergoeding per werkplek waarbij u alleen betaald voor het daadwerkelijke gebruik. Met Telefonie Online beschikt u over de nieuwste en meest geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld keuzemenu’s, wachtrijen en routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting. U bent voortaan zelf de regisseur van de bereikbaarheid van uw organisatie.

Telefonie Online

Telefonie Online van Nedcall is een telefooncentrale in de cloud waarmee vaste en mobiele telefonie worden geïntegreerd. Uw krijgt een eigen telefooncentrale die u zelf via de webbrowser kunt beheren. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor het aantal medewerkers dat u wilt aansluiten op het systeem. Ook kunt u kiezen voor een model waarbij per gesprekskanaal wordt afgerekend. Hierbij kunt u zonder extra kosten een onbeperkt aantal telefoons op aansluiten.

Telefooncentrale

De telefooncentrale beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld keuzemenu’s, wachtrijen en routeringen op basis van tijd, plaats en bezetting. Daarnaast zijn vele geavanceerde functies te activeren zoals gespreksopname, koppeling met externe systemen zoals Microsoft 365 en CRM-systemen.

De telefooncentrale is een onderdeel van het Telefonie Online platform en is verdeeld over meerdere datacenters in Nederland. Optimaal beveiligd en zeer betrouwbaar. Vanuit het platform zijn meervoudig uitgevoerde koppelingen met het openbare telefonienetwerk zodat geen enkel gesprek gemist wordt.

Bellen met de PC of Mac

U kunt ervoor kiezen om met een app te bellen via de PC of Mac via een headset. Deze app kan ook worden gebruikt als ondersteuning voor een deskphone voor bijvoorbeeld een online telefoonboek, videobellen, chatten en een overzicht van de status van uw collega’s.

Daarnaast is het tevens mogelijk om een koppeling te maken met bijvoorbeeld Outlook of uw CRM- systeem. U krijgt dan bij een inkomend gesprek te zien wie er belt en met één klik kunt u dan direct de klantkaart openen, nog voordat u de telefoon heeft opgenomen!

Vast-Mobiel-integratie

Met onze vast-mobiel-integratie zijn alle functies van de telefooncentrale ook beschikbaar voor mobiele telefonie, onafhankelijk van het merk/type mobiele telefoon. Zo kunt u bijvoorbeeld collega’s mobiel bellen met behulp van de interne verkorte kiescodes. U heeft de keuze om uw mobiele telefoon gelijktijdig te laten rinkelen met uw bureautelefoon en u kunt uw bereikbaarheid instellen op basis van tijdstip, afzender en locatie zodat er geen contactmoment meer verloren gaat.

Met de app heeft u direct inzicht in de status van uw collega’s (vrij, in gesprek, niet storen) en heeft u toegang tot het centrale telefoonboek. Daarnaast kunt u chatten, bestanden delen en videobellen binnen dezelfde app.

VoIP telefoons

De door ons geleverde IP-telefoons worden beheerd vanuit het Device Management system van waaruit de laatste firmware en de specifieke instellingen van de gebruiker van de telefoon worden geladen. Op deze wijze kunnen wij altijd de juiste instellingen garanderen met de optimale beveiliging tegen ongeoorloofd gebruik.

Voor ambulante medewerkers die optimaal bereikbaar willen zijn is een draadloze telefoon ideaal. De draadloze telefoons worden aangemeld op één of meerdere IP-DECT basisstations die rechtstreeks worden aangesloten op het LAN. Ook vergadertelefoons kunnen worden aangemeld via DECT.

Nedcall Telefonie Online

 • Overal en altijd bereikbaar
  Vanaf elke locatie kunt u gebruik maken van uw bedrijfstelefonie. U beschikt altijd over de meest geavanceerde telefoniefuncties die worden aangestuurd vanuit optimaal beveiligde datacenters. U bepaalt zelf welke functies u wenst af te nemen en deze kunnen snel worden aangepast om altijd aan de communicatie-behoeften van uw organisatie te voldoen.
 • De nieuwste faciliteiten
  U krijgt de beschikking over vrijwel onbeperkte mogelijkheden met een ruime keuze aan telefoons; vast, draadloos, mobiel of als applicatie op de pc. Het maakt niet uit waar de telefoons zich bevinden; op kantoor, thuis of aan de andere kant van de wereld! Van koppelen met externe (CRM)applicaties tot een professioneel Contact Center is eenvoudig te realiseren.;
 • Vast-mobiel-integratie
  Met onze vast-mobiel integratie behoren eenvoudige doorschakelingen tot het verleden. Mobiele en vaste telefonie integreren volledig waardoor ongekende mogelijkheden ontstaan. U belt met uw mobiele telefoon uit met uw vaste nummer en u bent hiermee ook onderweg bereikbaar. U bepaald zelf hoe, waar en wanneer u bereikbaar wilt zijn;
 • Eenvoudig zelf online beheren
  Alle functies beheert u eenvoudig in onze online webtool; werkplekken aanpassen, medewerkers aan een belgroep toevoegen, een keuzemenu instellen, een nummer doorschakelen? Regel het zelf door eenvoudig door via een pc of tablet in te loggen op de webtool. Ook kunnen gebruikers zelf via hun smartphone snel en eenvoudig hun bereikbaarheid instellen.