Nedcall Online Werkplek

Efficiënt en gemakkelijk samenwerken

Onze werkomgeving ziet er heel anders uit dan een aantal jaren geleden. Medewerkers willen meer vrijheid om te kunnen werken hoe, waar en wanneer ze willen. Waar voorheen alleen een pc ter beschikking was, hebben medewerkers nu meer devices ter beschikking. Werkuren worden afgestemd op de schoolroosters van de kinderen, vergaderingen worden thuis of onderweg bijgewoond en gezamenlijk werken aan documenten gaat op afstand.

Online Werkplek

De Online Werkplek van Nedcall, gebaseerd op Microsoft 365, is een beheerde werkplek vanuit de cloud met optimale beveiliging van bestanden en apparatuur met de nieuwste functies van Windows 10 Professional en Microsoft 365 Business.

Beveiliging bestanden

Beveilig de data vanaf de bron: door de data die medewerkers op hun werkplek gebruiken goed te versleutelen. Dan maakt het niet meer uit of een medewerker op de eigen laptop per ongeluk een keer via een onveilige verbinding werkt.

Beheer apparaten

Met Intune van Microsoft worden laptops, smartphones en tablets beheerd vanuit de Werkplek Manager van Nedcall. Policies uitrollen, updates plannen, applicaties beschikbaar stellen of zelfs wissen van apparaten op afstand. Volledige grip via Mobile Device Management vanuit Intune.