Internet

Internet

Welke verbinding het beste bij u past is grotendeels afhankelijk van de benodigde bandbreedte en de mogelijkheden van de locatie. Nedcall levert zakelijke verbindingen met hoge maximaal gegarandeerde beschikbaarheid met een optimale ondersteuning door onze helpdesk.

Snel online via VDSL

Internet waarbij u gebruik maakt van het bestaande kopernetwerk die op vrijwel elke locatie beschikbaar is. Hierdoor kan zonder hoge kosten en op korte termijn internet geleverd worden.

Afhankelijk van de locatie kan worden gekozen voor VDSL of waar mogelijk de nieuwe techniek Supervectoring, ook wel Vectoring Plus genoemd, met bandbreedtes tot 300Mbp/s download en 50Mbp/s upload. De verbindingen worden door Nedcall geleverd met vaste IP-adressen met een professionele router/firewall die door Nedcall actief beheerd kan worden.

Glasvezel

Door de aanleg van duizenden kilometers glasvezel kunnen wij steeds vaker supersnel internet leveren via deze infrastructuur. Naast de bijna onbeperkte bandbreedte kan de betrouwbaarheid op een zeer hoog niveau worden gegarandeerd.

De glasvezel kan worden “opgedeeld” in meerdere verbindingen zodat internet eenvoudig gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld telefonie en VPN.

Straalverbinding

Nedcall biedt de mogelijkheid om verbindingen met hoge capaciteit te leveren via een landelijk dekkend radionetwerk. De verbinding komt tot stand via een straalverbinding naar een zendmast en is qua stabiliteit en snelheid vergelijkbaar met een glasvezelverbinding. Straalverbindingen zijn een goed alternatief als de kosten voor het aanleggen van glasvezel te hoog is of een te lange doorlooptijd heeft.

Ook kunnen straalverbindingen worden ingezet voor VPN-koppelingen tussen twee locaties. Bijvoorbeeld voor een opslagloods waar geen internet mogelijk is.

Managed internet

 • Managed router
  Voor elke toepassing een managed router met uitgebreide firewall functionaliteiten;
 • Vast IP-adres
  Alle verbindingen krijgen een vast IP-adres en indien gewenst, meerdere IP-adressen op één verbinding;
 • IP-VPN
  Een IP-VPN waarmee de netwerken van de verschillende locaties zich gedragen als één privé netwerk.
 • Monitoring
  Met het centraal managementsysteem worden de verbindingen door Nedcall actief gemonitord. De beschikbaarheid en performance van de internetverbinding wordt in de gaten gehouden en updates van de routers kunnen op afstand worden uitgevoerd;
 • Draadloos
  Internet kan draadloos worden uitgevoerd; van WiFi voor binnen en buiten tot straalverbindingen voor een overbrugging tot 20 kilometer afstand.