Online werkplek

Online Werkplek

De Nedcall Online Werkplek zorgt ervoor dat u in een oogopslag alles ziet wat u nodig heeft en geeft u via één inlog toegang tot alle applicaties waarmee u werkt.

In de Cloud

Vaak worden werkplekken nog traditioneel ingericht met een laptop of pc waarbij de applicaties alleen vanuit het kantoornetwerk bereikbaar zijn. Software wordt lokaal geïnstalleerd en IT-ondersteuning is niet overal beschikbaar.

De Nedcall Online Werkplek wordt beheerd vanuit ‘de cloud’. Medewerkers kunnen eenvoudig overal en effectief (samen)werken met collega’s, leveranciers en klanten op een Windows 10 Pro apparaat naar keuze. Zo werken mensen veilig en flexibel op een voor hen prettig apparaat. Ondersteuning kan vanaf elke locatie, omdat alle werkplekken beheerd worden vanuit één omgeving.

Modern

Medewerkers zijn als consument gewend aan de serviceniveaus zoals die van grote online winkels. Voor hen is dit de nieuwe standaard waarmee ze ook die van u als werkgever beoordelen. Een werkplek waarmee ze op de eerste werkdag meteen aan de slag kunnen.

Het is achterhaald dat elke medewerker met dezelfde set aan hard- en software aan de slag kan. Een moderne werkplek past zich aan alle werkstijlen aan en is altijd up-to-date conform de laatste software en veiligheidsinstellingen.

Relevant en praktisch

Wat iemand op haar of zijn werkplek nodig heeft verschild per rol, leeftijd, kennisniveau, vaardigheden, dienstverband en werktijden. De een neemt haar eigen tablet mee, de ander heeft een desktop met 2 schermen nodig. Waar de een het prettig vindt om zelf de instellingen aan te passen, wil een ander niets liever dan een kant-en-klare laptop. Door de groeiende complexiteit van dienstverlening en producten neemt ook de intensiteit van samenwerking toe. De Nedcall Online Werkplek ondersteunt én overbrugt die verschillen.

Eindelijk alles samen in één oplossing

 • Altijd en overal kunnen werken
  Alle apparaten blijven up-to-date met de nieuwste versies van Windows 10 Professional, Word, Excel, PowerPoint en meer, waarbij u toegang houdt tot overige bedrijfsapplicaties;
 • Werk beter samen
  Werk eenvoudig samen met collega’s, klanten en partners in documenten en via groep-chats, online-vergaderingen, bellen en web-conferenties;
 • Pas uw werkomgeving aan
  Voeg de apps en services toe die u gebruikt, werk efficiënt met e-mail, agenda, contactpersonen en dat allemaal vanuit één plek;
 • Bescherm je gegevens
  Bescherm bedrijfsgegevens en -systemen middels gebruikersauthenticatie en geautomatiseerde beleidsregels;
 • Veilig
  Automatisch beveiligd tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en andere malware;