Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Als specialist in ICT-netwerken zoals LAN, WAN en WLAN helpen wij u graag met advies, ontwerp en implementatie van uw netwerk. Het onderhoud en beheer kunnen vrijwel geheel vanuit de cloud voor u verzorgen via onze beheerportal waar alle actieve netwerkcomponenten op aan worden gemeld.

Netwerk ontwerp

Uw datanetwerk is net als het fundament onder een gebouw. Het moet robuust en betrouwbaar zijn, overal voldoende ondersteuning bieden, juist gedimensioneerd en natuurlijk ook veilig.

Aan de beschikbaarheid en flexibiliteit worden steeds hogere eisen gesteld. Wij helpen u om snel te kunnen reageren op veranderingen die de business verlangt om succesvol te blijven.

Network as a Service

Met onze netwerkbeheer-service zorgen wij dat uw netwerk beschikbaar blijft en dat in geval van een storing snel actie wordt ondernomen. Vanuit onze online beheerportal monitoren wij uw netwerk en voorzien de apparatuur van de laatste software. Dit voorkomt niet alleen storingen, maar hiermee bespaart u veel tijd en kosten.

Met Network as a Service bieden wij een volledig beheerd netwerk aan. Met netwerkbeheer combineren wij de techniek en jarenlange ervaring en zetten dat in om u een voortdurend beschikbaar, betrouwbaar en tevens toekomstbestendig netwerk te kunnen leveren.

Netwerkbeheer uitbesteden of zelf doen?

Voor bedrijven met én zonder eigen ICT-afdeling kan het uitbesteden van netwerkbeheer heel interessant zijn. Misschien bent u voor specifieke onderdelen op zoek naar een specialist met de juiste kennis of bent u (tijdelijk) op zoek naar meer capaciteit?

Nedcall levert oplossingen voor (gedeeltelijke) uitbesteding. U als klant krijgt indien gewenst een eigen inlog in onze beheerportal zodat u kunt meekijken en eventueel zelf mutaties kunt uitvoeren terwijl wij de regie behouden. Niet alleen via de pc, maar ook via de handige app op uw smartphone!

Netwerkbeheer

 • Proactief beheer
  Apparatuur wordt gemonitord en steeds voorzien van de laatste software;
 • Performance
  De performance van het netwerk wordt in de online beheerportal inzichtelijk gemaakt en wordt bijgestuurd waar nodig;
 • Geheel of gedeeltelijk uitbesteden van het beheer
  Besteed uit wat u niet kunt (of wilt) doen en kijk mee in de online beheerportal waar u ook zelf mutaties kunt uitvoeren;
 • Automatische back-up
  Van de instellingen worden dagelijks een back-up gemaakt zodat deze eenvoudig teruggelezen kunnen worden bij een foutieve wijziging;
 • Vervangende apparatuur
  Alle de door ons geleverde apparatuur hebben wij op voorraad zodat deze bij uitval snel vervangen kunnen worden.