Netwerk

Online monitoring en beheer

De basis van de communicatie is het openbare internet en het lokale netwerk van uw organisatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd en dat het blijft werken? Pc’s, telefoons en tablets zijn geheel afhankelijk van een goed werkend netwerk waarbij de beveiliging steeds belangrijker wordt.

Internet

De meeste bedrijven en organisaties kunnen tegenwoordig niet meer functioneren zonder internet. Internet is vrijwel overal leverbaar, maar wat steeds belangrijker wordt is de beveiliging en de betrouwbaarheid. Ook komen er steeds meer toepassingen zoals het Internet of Things, waarbij de enige grens voor de mogelijkheden onze eigen fantasie is.

Netwerkbeheer

Beheer van uw lokale datanetwerk geheel vanuit de cloud via de Controller Server van Nedcall.

Uw router, switches en access points worden gemonitord, voorzien van de laatste updates en kunnen worden aangepast aan uw wensen en de veiligheidseisen.

Managed WiFi

De toenemende mobiliteit van mensen zorgt voor complexe eisen aan draadloze internetverbindingen. Op het werk, in hotels, op vliegvelden maar ook op scholen verwachten internetgebruikers namelijk dat ze overal een snelle en betrouwbare verbinding kunnen gebruiken.