Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Mobiel overal en altijd bereikbaar zijn was tot kort de trend, maar om een ideale mix te verkrijgen tussen zakelijk en privé is wenselijk om zelf te kunnen bepalen wanneer u bereikbaar wilt zijn en voor wie. Met de mobiele abonnementen van Nedcall bent u zelf de regisseur van uw bereikbaarheid, zowel zakelijk als privé. Wij maken gebruik van het meest betrouwbare netwerk van Nederland met onze eigen flexibele abonnementen.

Mobiele telefonie abonnementen

Mobiel Vrij

Mobiel Vrij is een zakelijk mobiel abonnement, wat volledig voor u op maat gemaakt wordt.
Aanvullende modules en diensten, adviseren we per medewerker. Zo betaalt u alleen voor wat u écht gebruikt.

Mobiel Bundel

Met Mobiel Bundel worden bundeltegoeden binnen de groep automatisch onderling verrekend. Pas als alle groepsbundels op zijn, betaalt u het tarief dat geldt voor buiten de bundel.

Mobiel Onbeperkt

Met Mobiel Onbeperkt belt én sms’t u onbeperkt binnen de EU.
De databundels kunt u laten bundelen binnen een groep waardoor tegoeden onderling verrekend worden.

Vast Nummer

Met Vast Nummer ontvangt u de oproepen naar uw vaste nummer direct op uw mobiele telefoon: volledig automatisch en zonder doorschakelen.

Vast-Mobiel

De bedrijfstelefooncentrale volledig geïntegreerd. Gebruik uw mobiele telefoon alsof het een bureautelefoon is. Bepaal zelf voor wie u op welk nummer bereikbaar bent en wanneer.

Data Only

Heeft u geen telefonie nodig, maar alleen snel internettoegang voor uw tablet of dongle?
Of als backup voor internetverbinding op kantoor? Kies dan voor een Data Only abonnement.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management beheert u alle mobiele devices op afstand. Door middel van de online beheerportal kunnen toestellen op afstand worden vergrendeld en gewist. Ook kunnen applicaties worden beheerd en is het mogelijk om beveiligingseisen te stellen aan het toestel. Device Management werkt vanuit de cloud. U hoeft niet te investeren in hard- en software en u heeft geen kosten voor support en onderhoud.

Device Management is geschikt voor zowel zakelijk mobiele devices als privé-devices. Het privégebruik en zakelijk gebruik wordt namelijk volledig gescheiden. Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun privégebruik gecontroleerd wordt door de werkgever. Tegelijkertijd houdt u als werkgever de controle over uw zakelijke apps en data en waarborgt u de veiligheid.

Het systeem is geschikt voor vrijwel elk type device- en besturingssysteem. Waar u ook bent: u logt altijd makkelijk in op uw online Management beheerportal in de cloud. Omdat Device Management cloud-gebaseerd is, vragen wij geen investering in hard- en software en hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten voor support en onderhoud van het systeem. Zo blijven uw beheerskosten laag en is uw terugverdientijd kort.

Mobiele telefoons

De nieuwste telefoons op voorraad, tegen scherpe tarieven en uitstekende service. Wij helpen u graag met advies voor de keuze van de telefoon die het beste bij u past.

Telefoon defect? Bij ons krijgt u een leentoestel en wordt de telefoon vakkundig gerepareerd met behoud van de fabrieksgarantie.

Nedcall Mobiele Telefonie

 • Flexibel
  Mobiele abonnementen alleen af te sluiten voor 1 of 2 jaar? Bij Nedcall gaat u een raamovereenkomst aan voor uw organisatie waarbij wij per abonnement de looptijd kunnen bepalen. Hierdoor is het eenvoudig mogelijk om binnen de looptijd een abonnement op te zeggen of een nieuwe af te sluiten voor een kortere periode. Handig voor tijdelijke werknemers of als iemand uit dienst gaat;
 • Controle over de kosten
  Online eenvoudig per abonnement -real time- het verbruik zichtbaar maken. Voorkom buiten bundelkosten bij een uitschieter door met terugwerkende kracht vanaf de eerste van de maand de bundel voor dat nummer te wijzigen. Roaming per gebied blokkeren of juist vrijgeven? Dat kunt u nu voortaan zelf!
 • Beveiliging
  Met Mobile Device Management beheert en beveiligt u eenvoudig alle devices binnen uw organisatie. Bescherm alle gevoelige bedrijfsinformatie zonder dat uw medewerkers de vrijheid verliezen overal en altijd relevante informatie in kunnen zien, bewerken en delen;
 • Meerdere nummer op één sim
  Uw vaste zakelijke nummer koppelen aan uw simkaart met alle functies van een vaste telefoon. Maar dat kan ook met uw privénummer met een eigen bereikbaarheidsprofiel, voicemail en kostenspecificatie. Bepaal eenvoudig zelf met welk nummer u uitbelt: mobiel, vast of privé.