Voor wie

Voor wie

​Nedcall investeert in langdurige relaties met onze klanten. Iedere klant heeft zijn eigen uitdagingen en ambities waar wij maatwerkoplossingen voor bieden. Wij laten graag onze klanten aan het woord om te vertellen welke dienstverlening ze van ons hebben afgenomen en wat hun ervaringen zijn.

Korte lijnen, zijn altijd bereikbaar en oplossingen worden meteen uitgewerkt

Nedcall heeft de vast-mobiel integratie voor ons uitgewerkt en wij zijn nog steeds uiterst tevreden hoe alles met elkaar in contact staat. De financiële besparing is ook niet geheel onbelangrijk.

Dora Sier-Kras

In onze branche is snelheid en flexibiliteit van groot belang. Hierin hebben we in Nedcall een goede partner gevonden.

Zes jaar gelden zijn we in contact gekomen met Nedcall. Mobiel deden wij rechtstreeks met de provider en maakte nog gebruik van ISDN. Na een aantal prettige gesprekken over werkwijze en mogelijkheden hebben we de overstap met de ISDN naar VOIP-telefonie gemaakt bij Nedcall.

Ger Beentjes

De samenwerking met Nedcall wordt als zeer prettig ervaren, korte lijnen en een persoonlijke touch.

De samenwerking met Nedcall wordt als zeer prettig ervaren, korte lijnen en een persoonlijke touch. De heren kijken proactief mee naar het verbruik van bundels en grijpen in zodra er iets vreemds aan de hand is zoals bv internationale gesprekken buiten de EU, verder zijn de mannen service gericht en denken ze graag mee in interessante oplossingen. Een telefoontje of nieuwe simkaart bestellen is ook zo geregeld.

Karel van Westreenen

De samenwerking met Nedcall is erg prettig. We worden altijd vriendelijk geholpen en we hebben korte lijnen met elkaar.

Sinds 2011 beheert Nedcall voor ons al de mobiele telefonie. We zijn in de afgelopen 10 jaar flink gegroeid maar de facturen voor de telefonie, met name mobiel zijn steeds lager geworden. Nedcall hield dit voor ons goed in de gaten en adviseerde ons waarin we konden besparen. Drie jaar geleden zijn we gaan oriënteren voor de overstap van ISDN naar VOIP. Nedcall deed ons een aanbieding die paste bij onze wensen en verwachtingen, het contact was en is goed en hebben daarom destijds gekozen om ook de vaste telefonie en internet bij Nedcall onder te brengen.

Eric van Swaay

De samenwerking met Nedcall is lekker direct, als we een keer wat hebben wordt het snel en kordaat opgelost, dus dat stemt tevreden!

Wij deden al een aantal jaar zaken met Nedcall inzake mobiele telefonie. Nedcall vroeg ons eens te mogen kijken naar het internet en vaste telefonie. Dit was 2 jaar geleden en wij hadden al VOIP- telefonie. Wegens het persoonlijke contact wat er regelmatig was en de gunfactor die Nedcall daardoor bij ons had opgebouwd mochten zij voor ons VOIP gaan verzorgen. Door onze VOIP- telefonie bij Nedcall onder te brengen konden wij behoorlijk besparen zonder kwaliteit in te leveren.

Wouter Stam