AMECO

De samenwerking met Nedcall wordt als zeer prettig ervaren, korte lijnen en een persoonlijke touch.

Sinds 2018 is het familiebedrijf Ameco verhuisd vanaf het foodcenter in Amsterdam naar een hagelnieuwe locatie op de Ecofactorij in Apeldoorn.

Daar zien twee generaties Van Westreenen toe op de inkoop, de slacht, de verwerking, de verpakking en het transport van het beste Hollands rundvlees. Met de achtergrond van melkveehouder, mester en veehandelaar verstaat de familie Van Westreenen haar vak. Vader van Westreenen kan nog steeds een koe op een kilo nauwkeurig schatten. Die vakliefde is terug te zien bij de bijna honderd uitbeners, uitsnijders en kanters die elke dag voor hun klanten in de weer zijn.

De heren van Nedcall zijn 8 jaar geleden bij ons binnen gestapt, zij deden destijds een aanbieding voor onze mobiele telefonie waarmee we veel kosten konden besparen. Dit was in de tijd dat onbeperkt bellen net zijn intrede deed op mobiel en dat het ook steeds belangrijker werd om internet op je mobiele telefoon te gebruiken.

Het idee om te verhuizen was er al lang, hierdoor hebben wij ook lang gewacht de switch te maken van ISDN naar VOIP. Toen de verhuisplannen concreet werden zijn we met Nedcall hierover in gesprek gegaan, toen wij aan het verhuizen waren, deed Nedcall de installatie van VOIP, voor dat wij weer up-and-running waren was de telefonie al volledig werkend. We hoefden hier zelf niks voor te doen, niet over na te denken en dat was wel zo prettig!

De samenwerking met Nedcall wordt als zeer prettig ervaren, korte lijnen en een persoonlijke touch. De heren kijken proactief mee naar het verbruik van bundels en grijpen in zodra er iets vreemds aan de hand is zoals bv internationale gesprekken buiten de EU, verder zijn de mannen service gericht en denken ze graag mee in interessante oplossingen. Een telefoontje of nieuwe simkaart bestellen is ook zo geregeld.

Karel van Westreenen, Directeur Ameco.