KRAS

Korte lijnen, zijn altijd bereikbaar en oplossingen worden meteen uitgewerkt

KRAS is een internationaal opererende onderneming met het hoofdkantoor in Volendam. Begonnen met een oude bakfiets in 1951 om lompen en oud ijzer te verzamelen, is de organisatie uitgegroeid naar een groep van bedrijven met locaties in Nederland, België, Kosovo en Hong Kong. In de eerste plaats is KRAS compleet dienstverlener voor bedrijven bij het inzamelen, sorteren, bewerken en verkopen van hun afvalstromen papier, karton, folies en kunststoffen. Inmiddels 65 jaar specialist op dit gebied.

KRAS is een familiebedrijf. Intern is gezorgd voor een evenwichtige doorstroom van generaties die continuïteit in kennis en kwaliteit waarborgt. De karakteristieke waarden van het familiebedrijf zijn zorgvuldig doorgegeven. Maar de derde generatie Kras kijkt ook vooruit en is ambitieus op zoek naar nieuwe innovaties en het verleggen van volgende grenzen.

5 jaar geleden zijn de heren van Nedcall via FC Volendam bij ons terecht gekomen. Wij waren op dat moment druk bezig met onze zoektocht naar een VOIP-oplossing voor zowel onze vaste- en mobiele telefonie. Nedcall heeft deze vast-mobiel integratie voor ons uitgewerkt en wij zijn nog steeds uiterst tevreden hoe alles met elkaar in contact staat. De financiële besparing is ook niet geheel onbelangrijk.

Onze samenwerking met Nedcall verloopt al jaren naar tevredenheid; korte lijnen, zijn beiden altijd bereikbaar en oplossingen worden meteen uitgewerkt.

Dora Sier-Kras, Purchasing Facility Manager