Oranjegroep

De samenwerking met Nedcall is erg prettig. We worden altijd vriendelijk geholpen en we hebben korte lijnen met elkaar.

De juiste mensen koppelen aan het werk, bij de juiste klant: verbinden. Dát is wat de Oranjegroep al sinds 1999 doet middels werving & selectie, uitzending en detachering. Door haar jarenlange ervaring heeft de Oranjegroep een breed netwerk binnen de Europese Unie weten op te bouwen in de bouw en techniek, wat nog dagelijks groeit. Inmiddels behoren wij tot één van de grootste gespecialiseerde uitzendbureaus voor vaklieden, met een breed netwerk van gerenommeerde bedrijven.

Vandaag de dag wordt aan meer dan 2500 mensen werk geboden in en vanuit onze vestigingen in Nederland, Kroatië, Roemenië, Polen en Portugal en leveren we EU-breed professionals in de bouw en techniek. Met een groot netwerk aan werkzoekenden binnen de bouw en techniek biedt de Oranjegroep de ideale flexibele oplossing voor haar klanten.

Sinds 2011 beheert Nedcall voor ons al de mobiele telefonie. We zijn in de afgelopen 10 jaar flink gegroeid maar de facturen voor de telefonie, met name mobiel zijn steeds lager geworden. Nedcall hield dit voor ons goed in de gaten en adviseerde ons waarin we konden besparen. Drie jaar geleden zijn we gaan oriënteren voor de overstap van ISDN naar VOIP. Nedcall deed ons een aanbieding die paste bij onze wensen en verwachtingen, het contact was en is goed en hebben daarom destijds gekozen om ook de vaste telefonie en internet bij Nedcall onder te brengen.

De samenwerking met Nedcall is erg prettig. We worden altijd vriendelijk geholpen en we hebben korte lijnen met elkaar. Hierdoor kunnen we altijd snel kunnen schakelen, wat in onze branche essentieel is. Fijne partner!

Erik van Swaay, Oranjegroep